> Interieurprojecten > Project RH

Project RH
Totaalrenovatie leefruimte met bureau

De bewoners van deze woning waren bijzonder geïnteresseerd in de stijlvolle Charrell-collectie én meteen gewonnen voor het interieurvoorstel van Charrell. In de grote leefruimte hadden ze behoefte aan een rustige werkplek. We stelden voor om de ruimte op te splitsen in twee ruimtes die gescheiden worden door een strak zwartgelakte stalen deur met transparant glas. Op die manier bleef het open gevoel perfect behouden. Voor het maatwerk werd gelakt mdf gecombineerd met eik. De zitruimte wordt optimaal benut door een grote hoekzetel en een losstaande chaise longue. Het zwart van de stalen deur dat terugkomt in de meubelen en de verlichting, brengt een mooi evenwicht. Ook de raamdecoratie en schilderwerken werden door Charrell uitgevoerd.