> Interieurprojecten > Project VKH

Project VKH

charrell project vkh

De woonkamer en keuken van deze prachtige eigentijdse villa onderging een ware Charrell Home restyling.

De bergruimte naast de keuken werd afgebroken en vervangen door een groot raam.

Op die manier creëerden we een mooi zicht op de tuin en veel extra licht in de keuken.

De keuken kreeg een hedendaagse look door de fronten zwart te schilderen en de grepen te vervangen.

De kasten zijn op maat gemaakt om de verloren ruimte in de berging op te vangen.

Als zetel kozen de bewoners voor de Apollo zetel in een aquaclean stof.

Hiermee zijn ze zeker dat hun jonge kinderen er geen vervelende vlekken op maken.

 

charrell project vkh - lancaster
charrell project vkh - apollo
charrell project vkh - fauteuil Sven
charrell project vkh - chair flint
charrell project vkh
charrell project vkh