> Interieurprojecten > Villa Sint-Katelijne-Waver 1

Villa Sint-Katelijne-Waver 1
Renovatie leefruimte en bureel

Voor dit project gaf onze interieurarchitecte kleur- en stijladvies voor de leefruimte en het bureel. Daarnaast coördineerde Charrell de werken die verschillende aannemers uitvoerden.

De oude donkerbruine kleur van de parket werd volledige afgeschuurd en voorzien van een hedendaagse lichtgrijze kleuring. De muren en plafonds die voornamelijk nog in de originele kleur van de houtskeletbouw waren zijn geschilderd in lichte tinten. Er werd ook nieuwe raamdecoratie aangebracht.

De meubelen uit de Lancaster en Landscape-collecties gedijen uitstekend in deze omgeving. Een comfortabele bergère in Romeins rood steelt de show en geeft een energieke toets. Na de renovatie zijn de kamers luchtiger en wekken ze een ruimere indruk. Meer ademruimte dus.