> Interieurprojecten > Project BN

Project BN

Project BN - Charrell

Deze woonruimte werd volledig gerenoveerd. De vroegere donkere ruimte werd omgetoverd in een gezellige, lichte woonkamer.

Alle donkere bestaande elementen zoals de balken en deuren werden geschilderd in een off white en de muren in castle. De inbouwkasten rond de bestaande haard werden volledig op maat gemaakt in eik dikfineer. Dit project werd van A tot Z door Charrell uitgevoerd. Voor de meubels werd er gewerkt in aardetinten met hier en daar een donkerder accent, zoals bij de Wellington fauteuil en poef Dockland in antraciet. Ook in dit project komt de zetel Pauline helemaal tot zijn recht.

Voor de decoratie is er voornamelijk met verschillende tinten roze gewerkt.

Project BN - Charrell
Project BN
Project BN - Charrell
Project BN
Project BN
Project BN