> Interieurprojecten > Project DE

Project DE

Twee-in-een

Een grote open ruimte? Die richten onze Charrell’s Angels efficiënt en multifunctioneel in. In dit nieuwe interieurproject combineren ze de gezellige tv-hoek met een stijlvol hoekje om rustig te aperitieven met klanten, familie of vrienden. De weloverwogen inrichting zorgt voor het alleen-maar-toch-samen-effect.

De grote tv-hoek leende zich perfect aan voor een royale sofa. De lichte stof zorgt ervoor dat hij niet bombastisch overkomt en de hele ruimte opeist. Door aan de linkerkant van de zetel bewust geen armleuning te voorzien, blijft het open gevoel perfect behouden. Ook de rugleuning die werd weggelaten tussen de verschillende sofadelen zorgt voor een open effect. Vanuit de aperitiefruimte heb je op die manier ook zicht op de gezellige gashaard.

De donkere, houten bijzettafeltjes en aardse kleuren van de fauteuils zorgen voor een subtiel contrast in de lichte ruimte.

Let ook even op de details. De materiaalkeuze, de decoratie, de kleurencombinaties, … Het vormt samen zo’n perfect geheel. Als je hier niet tot rust komt, waar dan wel? Let’s relax!