> Interieurprojecten > Project LT

Project LT

Dit gezin vroeg onze interieurstylisten om raad, want het werd tijd om afscheid te nemen van hun alledaagse woonkamer. Deze prachtige nieuwe ruimte straalt zowel allure als rust uit, en geeft zo een extra touch aan het dagelijkse reilen en zeilen.

De ouders genieten van een avondje samen in de Devino sofa, die op maat gemaakt werd om de ruimte optimaal te complimenteren. De salontafel Twist in donker geborstelde eik vond in de Ritz poef zijn perfecte maatje. Samen vormen ze een speels en stijlvol duo.

In de leeshoek pronkt de luxueuze sofa Romy, die gemaakt werd uit zacht grijsblauw velours. Deze eyecatcher is de ideale plaats om te genieten van een goed boek en een warme kop thee, terwijl de kinderen spelen en leren. De grote portie lichtinval op hun bureau zal hen alvast voorzien van extra energie. De twee cubes Charlie passen netjes bij de rest van de woonkamer en ondersteunen de kids tijdens hun speel- en leeravonturen.

De woonkamer wordt tot slot naadloos verbonden door de maatwerk kasten. Hun neutrale kleur zorgt voor een harmonieus en evenwichtig geheel, waarin de losse meubels extra onder de aandacht gebracht worden. Het tapijt in de vorm van een koeienvel geeft deze ruimte bovendien extra pit!

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.