> Interieurprojecten > Project PM

Project PM
Moderne warmte

Een moderne woning heeft soms de neiging om wat kil en koud over te komen. Maar niet wanneer je Charrell onder de arm neemt. Onze Angels gaven dit nieuwe project een warme, huiselijke look zonder aan de moderne kant te raken.

De keuken is bij veel families het hart van een woning. Naast lekker koken, is het vaak ook de plek waar spontane babbels ontstaan. Heel ongedwongen en daarom net zo veel waard. Vanuit die sfeer vertrokken onze interieurarchitecten bij de realisatie van deze moderne keuken. Het blok neemt daarom duidelijk een centrale plaats in binnen de ruimte. Als materialen kozen de Charrell’s Angels voor een prachtig keramisch blad met een warme draad. Die laatste past perfect bij de tijdloze donkerbruine kastjes. Waar het witte keramische blad mooi matcht met de witte kastenwand, zorgen de bruine kastjes voor het nodige contrast. Dankzij counterstoel Dylan in warm cognac lees je ’s morgens comfortabel de ochtendkrant met een lekkere taf koffie. Hanglamp Flo met verschillende lichtbronnen verlicht de ruimte op praktische, doch sfeervolle manier.

In de zithoek vult sofa Devino de ruimte met haar gezelligheid. De neutrale zandkleur maakt het geheel tijdloos en stijlvol. Gooi er wat leuke kussens in en het geheel krijgt meteen de juiste levendigheid. Seat Glory in diepblauw velvet trekt die levendigheid perfect door. Voor de e salontafeltjes kozen onze Charrell’s Angels voor een warm houten blad. Maar met hun zwarte ronde poten ogen ze toch heel eigentijds.

Het hangend tv-kastje brengt het donkere hout uit de keuken moeiteloos tot in de woonkamer en zorgt voor de gewenste diepte in de woning.

Op de huiselijke sfeer in deze moderne woning is alvast niets aan te merken.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.