> Interieurprojecten > Project VOW

Project VOW

Deze grote ruimte kreeg een gezellige restyling. Onze interieurarchitecten kozen ervoor om het open gevoel te behouden en te werken met losstaande maar ruime sofa’s.
De lichte stoffencombinaties met bordeaux accessoires zorgen bovendien voor een rustige sfeer in de woonkamer. De aardetinten in combinatie met zwart zorgen voor een pittige toets. Die moderne knipoog vinden we ook op andere plaatsen in dit landelijke interieur terug. Zo zien we bijvoorbeeld strakke lijnen in de bijzettafels en komen knappe accessoires samen op de eettafel.

Om onze klanten helemaal te verwonderen met hun nieuwe ruimte, namen we ook de muren en de gordijnen onder handen.

Het maatwerk bureau voerden we uit in strak en modern zwart, terwijl de maatwerk kast naast de haard bestaat uit naturel eik om de rustige sfeer van de woonkamer verder te zetten.

Een huis waarin je thuiskomt, dat voelt het hele gezin. De trotse glimlachjes van de kinderen zijn daar het dagelijkse bewijs van. We wensen onze klanten nog veel hartverwarmende familiemomentjes toe in hun nieuwe interieur.