> Interieurprojecten > Project WO

Project WO

Aan twee woorden had onze Charrell’s Angel genoeg om deze woonkamer opnieuw vorm te geven. De klant vraagt strak maar gezellig? Onze interieurarchitecte stelde als antwoord dit droominterieur samen.

Grote ramen en een groene omgeving brengen rust in deze woonkamer. Onze interieurarchitecte koos zorgvuldig enkele groene interieuraccenten uit om de natuurbeleving ook in huis verder te zetten. Van de accentmuur achter de tv, over de donkergroene vazen met levende planten, tot het comfortabele lederen zeteltje Ipswitch. De natuur sijpelt overal binnen.  

Het hele gezin kan gezellig samen de avond doorbrengen in de ruime hoekzetel. De marmeren salontafel Splendid in combinatie met de verrassende Maya poefjes, zorgen voor een speelse toets in de woonkamer. Dankzij de console Dexter die vlak achter de zetel staat, kan een dringende e-mail na de werkuren rustig beantwoord worden, zonder de avondsfeer daarvoor echt te verlaten.

Tot slot werd de parketvloer volledig opgeschuurd en behandeld, zodat hij perfect bij het zwevende tv-meubel past. Onze interieurbouwers maakten het meubel volledig op maat uit uitgeborsteld naturel eik dikfineer. De kabels voor de aansluiting van de televisie werden vakkundig via de kelder doorgetrokken, en vormen daarom geen inbreuk op dit tot in de puntjes afgewerkte interieur. 

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.