Charrell > projecten - realisaties > Gastronomisch restaurant Geuzenhof

Gastronomisch restaurant Geuzenhof

Gelegen middenin de velden, naast het Geuzenkasteel, vind je gastronomisch restaurant het Geuzenhof. Zaakvoeders Sylvie en Michael hebben recent het restaurant gedeelte volledig gerestyled in samenwerking met onze interieurarchitect.

Dineren bij het Geuzenhof kan vanaf heden in de klassevolle ‘Aragon’ stoelen van Charrell. Dankzij de Aquaclean technologie zijn de stoelen makkelijk in onderhoud. Deze behandeling beschermt de stof en zorgt ervoor dat vlekken geen kans krijgen.

Naast de eetzaal is er een gezellige, comfortable zithoek om een aperitief of digestief te nuttigen. In deze ruimte kan je onze fauteuil ‘Nassau’ vinden in een chique fluwele stof. De makkelijk verplaatsbare kubussen kunnen flexibel ingezet worden als extra zitplaatsen. Het salontafeltje en de bijzetmeubelen werden op maat gemaakt, zodat het geheel klopt en de doorgang gevrijwaard blijft.

Zin om dit stijlvolle interieur met jouw eigen ogen te bewonderen? Via de website van het Geuzenhof (link: http://www.geuzenhof.be) kan je een tafel in dit prachtig decor reserveren. Smakelijk!

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.

armchair argagon charrell
chair aragon charrell
chair aragon charrell
seat nassau charrell
geuzenhof
seat nassau charrell