Project BB

Een woonkamer restylen met oog voor comfort én voor stijl. Dat is wat de Charrell’s Angels hier deden. De juiste meubels, het perfecte kleurenpalet en een gedetailleerde afwerking creëren een volmaakt geheel en een warme thuis voor de bewoners.

Hoeksofa Cibeau zet alvast de toon qua gezelligheid. Met de dikke, zachte kussens zit je goed en de lichte stof zorgt voor een rustgevende vibe. Comfort neemt hier duidelijk de bovenhand. Om de lichte zithoek extra karakter te geven, kozen onze interieurarchitecten voor donker bijzettafeltje Ferrum en voor salontafels Todd. De gouden voetjes matchen het leuke patroon van de poef.  

Een leuk extraatje in de woonkamer is de praktische werkruimte. Een modern, tijdloos bureau is gericht naar de zithoek voor een optimaal contact. Tafellamp Maestro zorgt dat de twee werkplekken aangenaam verlicht worden.

In de eetruimte pronkt tafel Real. De donkerbruine keramische tafel straalt luxe uit. De warme, oranje draden in de tafel matchen prachtig met de cognackleurige, lederen stoel Rico. Het leder in combinatie met de keramiek geeft de ruimte pit en persoonlijkheid. De op maat gemaakte kast in licht hout houdt de eetruimte mooi in balans.

Een creatief extraatje zijn de hoge stoelen aan de bar. Hier opteerden onze Angels voor een dikke en zachte stof. Een afwerking die het ontspannend loungegevoel perfect naar boven brengt.

Uiteraard speelt ook de verlichting van Atmooz ook weer een belangrijke rol in dit project. Hanglamp Hanoi met floating lichtbronnen boven de eettafel, vloerlamp Basra in de zithoek en tafellamp Maestro. Ze hebben alle drie een tijdloze, matzwarte afwerking waardoor ze mooi samen passen. Maar, zonder hun eigenheid te verliezen.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.