Project BE

Een nieuw interieurproject met liefde onder handen genomen door onze Charrell’s Angels! Kijk je mee?

Doorheen dit charmant huis blaast een frisse (Charrell)wind, maar toch met die vertrouwde, warme toetsen. Eén van de grote troeven van dit huis zijn ongetwijfeld de grote ramen. Het daglicht wordt echt aan alle kanten uitgenodigd binnen te komen. Onze ovale eetkamertafel Granvelle met keramisch marmeren blad reflecteert mooi het licht. Onze populaire Verbier stoelen rond de tafel zijn op maat gemaakt. Ze werden gemaakt zonder opening in de leuning en met poten in notelaar, net zoals de poten van de tafel en de dressoir Bridge.

In de loungehoek naast de eetkamer floreren de seats Aleto, eveneens met poten in notelaar. De sofa in trendkleur terracotta werd speciaal voor dit project ontworpen (en is binnenkort ook verkrijgbaar in de winkel). Salontafel Zina met de poef maken het geheel dynamisch, de materiaalkeuze maakt het warm.

In de tv-hoek maken sofa Metropole en bijzettafel Cloud het gezellig. Tv-kast Ribble, ook op maat gemaakt, zweeft als het ware tussen de twee muren en geeft met zijn geribbelde structuur een bijzonder effect. Langs de glazen deur komen we in de bureauruimte terecht waar desk Yankee en stoelen Lucca staan te schitteren.

Het notenhout en terracotta kleur vormen de rode draad doorheen dit project, instant klasse en rust gegarandeerd! De design verlichting van Atmooz aanwezig in heel de woning zorgt dat er vanuit elk oogpunt iets interessant te bewonderen is.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.