Project BKP

Tijdloos maatwerk

Deze moderne woonkamer ademt Charrell-warmte. Gepaste meubels, warme materialen, een creatief ontwerp. Onze Charrell’s Angels brachten alles harmonieus op één lijn. De huiselijke sfeer krijgen de bewoners er zomaar bij. Kom binnen!

De blikvanger in de woonkamer is zonder twijfel de prachtige wandkast, nauwkeurig op maat gemaakt. Modern zwart-wit wordt moeiteloos gecombineerd met een warm houten element. De ingebouwde ledverlichting is een kleine toevoeging met een groot resultaat. De warmte van het hout en de persoonlijke decoratie van de bewoners worden op die manier extra geaccentueerd.

Marineblauwe accenten in de zithoek geven het interieur wat meer diepte. Dat is bijvoorbeeld het geval met onze ronde Comfy seat in prachtig blauw velvet. Het invallende daglicht zorgt ervoor dat de diepblauwe kleur volledig tot zijn recht komt, zonder zwaar aan te voelen. Ook de blauwe kussens in de lichte hoeksofa en de speelse poefs geven het geheel extra karakter.

Achter de zithoek floreert onze eettafel Spencer. Zijn ruime karakter biedt plaats aan maar liefst acht strakke Viking-stoelen in warm roestbruin. Boven het geheel prijkt hanglamp Noury.

Als afwerking kozen de Charrell’s Angels voor enkele praktische, maar stijlvolle leeslampen. Zo genieten de bewoners optimaal.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.