Project ES

Klant is koning!

Ook voor klanten die perfect weten wat ze willen, kunnen onze interieurarchitecten iets betekenen! Door eerst goed te luisteren en nadien creatieve interieurideeën toe te voegen, worden persoonlijke wensen naadloos gecombineerd met de juiste interieurtouch, zoals in deze gerestylede woonkamer.

Centraal in de living kozen onze interieurarchitecten voor sofa Brandon. De grote zetel biedt veel comfort en past door haar lichte, zachte kleur mooi in de rest van de woning. De groene accentkussens geven het geheel de nodige diepte.

Achter de zetel creëert nauwkeurig maatwerk een subtiele bureauruimte. Lederen kuipstoelen Antonio zijn niet alleen stijlvol, ze hebben ook nog eens een draaifunctie waardoor ze perfect dienstdoen als bureaustoel.

Voor de eettafel kozen onze Angels voor een tijdloos donker hout. Gecombineerd met de lichte parketvloer en lichtgrijze stoelen Verbier zorgt eettafel Palmer voor een gewogen contrast. Om het donkere hout van de eettafel mooi af te wisselen en volledig tot zijn recht te laten komen, werd voor de hangkast gekozen voor heel warm en zacht hout.

Ook voor de afwerking van elk project nemen onze Angels steeds de nodige tijd. Hier krijgt decoratie in verschillende groentinten het gezelschap van luxueuze gouden accenten. Het plaatje klopt weer!

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.