Project GB

 

We geven je een rondleiding in dit fris Charrell-project!

We starten in de woonkamer met sofa Citizen en de cognac fauteuil Luxor. Tijdloze meubels als je ‘t ons vraagt, en daarmee combineer je erop los! Onze interieurarchitecten kozen voor een opstelling met salontafels Zina en twee poefen. Het grote voordeel is dat je woonkamer zo nooit saai wordt en je volop kan variëren met de inrichting.

We gaan verder naar het midden van de woning, waar zich de eetkamer bevindt. Tafel Spencer steelt er de show, samen met armstoelen Verbier. Maar Cabinet Mezzo overtreft toch wel alles! Met zijn opbergruimte onderaan en vitrinegedeelte in glas (check die verlichting!) bovenaan is deze kast mooi én praktisch tegelijk. 

Verder komen we in de loungehoek, waar seat Comfy en seats Felix staan te blinken. Onze Angels kozen hier voor een rond tapijt omdat je er alle rechte lijnen in huis mee doorbreekt. Het geheel oogt speels, maar past perfect bij de landelijk, strakke stijl van de woning.

Om de loungehoek toch wat af te sluiten van de keuken, gebruikten onze architecten een slimme truc. Rek Flinn doet hier dienst als roomdivider en kan eveneens benut worden om de ruimte aan te kleden met planten en decoratie. Doordat het geen gesloten kast is, krijg je toch dat open en ruimtelijk gevoel. Win-win!

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.