Project HK

In Koksijde mochten onze Angels dit lichte appartement een luxueuze Charrell-touch geven. Chique stoffen, strak zwart hout en de ovalen, keramische tafel wekken een royaal gevoel op. Kom binnen!

De witte keramische tafel, de witte hoeksofa Discovery en het lichte tapijt zorgen voor een rustige basis. Dankzij deze lichte materialen kunnen onze Angels naar hartenlust combineren. Zo kozen ze voor zwarte Sicla-kuipstoelen die mooi matchen met de zwarte poten van de ovalen eettafel én die ook terugkomen aan het kookeiland. De strakke hangkast en leuk gevormde salontafeltjes in zwart hout zorgen in de zithoek voor extra contrast.

Om het tijdloze zwart-wit patroon subtiel te doorbreken, kozen onze Angels heel toepasselijk voor diep marineblauw accenten. Bijzondere vazen, sierkussens en seats Ios brengen op die manier de zee moeiteloos naar binnen.

Boven de eettafel werd bewust gekozen voor hanglamp Balls. De fijne snoeren die de lichtballetjes speels naar beneden begeleiden, voorkomen zwaarte en behouden het “zicht op zee-idee”. De ovalen plafondplaat zorgt dan weer voor een aparte touch en combineert prachtig met de ovalen tafel.

De prachtige, imposante schilderijen aan de muur en op de hangkast maken het appartement compleet.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.