Project MP

Charrell in elke hoek

In deze moderne woonst is Charrell aanwezig in elke ruimte, en hoe! Onze Charrell’s Angels geven je graag een rondleiding. In de woonkamer pronkt een prachtige dressoir uit onze Moxy-collectie. De Charrell’s Angels kozen voor donker hout afgewerkt met contrasterende gouden poten en handvaten voor dat tikkeltje luxe.

De keuze voor het donkere hout wordt doorgetrokken naar de verschillende ruimtes en meubelen. Zo ook naar de indrukwekkende, op maatgemaakte kast in de eetkamer die de volledige wand bedekt. De handvaten zijn subtiele inkepingen. Op die manier wordt de continuïteit van de kast gevrijwaard. De eetkamer werd aangevuld met een wondermooie keramische eettafel Madrid. De lichtgrijze accenten in het blad passen perfect bij de betonnen vloer die doorheen de hele woning doorloopt. Als stoel kozen onze Charrell’s Angels voor Verbier. De aandachtige kijker merkt op dat er twee verschillende stoffen werden gebruikt. Een speels extraatje. Tafeltje hier, console daar.

Lege ruimtes zijn bij onze Charrell’s Angels nooit verloren. Ze vullen deze creatief op met leuke tafeltjes groot en klein. Zo worden gasten in de hal verwelkomd door console Ferrum. Fijn, doch heel veel karakter. Beneden aan de trap kleedt stand Vince het geheel extra aan. En ook in de woonkamer wordt de zetel vergezeld van leuke salontafeltjes. Boven in de badkamer droogt rek Donau voor de handdoeken. Donau heeft duidelijk als motto less is more. 

De bewoners heten Charrell alvast meer dan welkom!

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.