Project RW
Op de boerderij

Een oude boerderij verzoenen met het eigentijdse heden. Charrell kan dat! In deze prachtig gerenoveerde boerderij zorgen nauwkeurig maatwerk, een creatieve inrichting en de juiste meubelkeuze voor moderne landelijkheid.

In de woonkamer contrasteren de donkere, ingebouwde kasten stijlvol met het lichte parket en de witte muren. Zorgvuldig op maat en perfect passend. Ook de eettafel, de dressoir, het salontafel en de tv-kast zijn vervaardigd uit donker hout. Het vele daglicht dat naar binnenvalt door de grote glaspartijen zorgt ervoor dat het geheel niet zwaar oogt en laat kleuren en materialen helemaal tot leven komen.

De bewoners reizen graag en dat mag gezien worden. Ze verzamelden unieke decoratiestukken van over heel de wereld. Onze Charrell’s Angels hebben zich bij de keuze van de meubels dan ook laten leiden en inspireren door de verschillende invloeden voor een mooi en samenhangend geheel. Zo stemmen de roestkleurige eetstoelen Clios perfect overeen met het imposante schilderij en de Afrikaanse maskertjes. Assorti in een interieur creëert rust.

Van de zithoek maakten de Charrell’s Angels letterlijk een hoek. Een hoeksofa en twee aparte seats sluiten de ruimte gezellig in. Perfect voor urenlange babbels met familie en vrienden. Hier en daar de passende sfeervolle lampen maken de gerenoveerde boerderij tot een echte thuis! 

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.