Project SE

Hard werk loont. Onze Charrell’s Angels hebben de dromen van een jong gezin omgezet in realiteit. Tijdens het eerste bezoek aan het grote herenhuis, namen onze Angels de ruimtes volledig in zich op. Ze besteedden voldoende aandacht aan de bestaande structuren en hadden extra oog voor de authentieke elementen die reeds aanwezig waren. Daarna goten ze hun verse inspiratie in een totaalconcept, en gaven ze onze klanten alvast een impressie van hun nieuwe interieur. 

De metamorfose voegt een nieuwe dimensie toe aan de ruimte. De strakke vormgeving heeft een gezellig en uitnodigend karakter dankzij de warme materialen. We kozen onder andere voor zwarte en naturelle geborstelde eik, carraramarmer en fluweellook. De neutrale tinten werden bovendien aangevuld met stijlvolle, kleurrijke accessoires. Zo kreeg de hoeksofa Devino het tijdloze grijs, maar werd hij tot leven gebracht met enkele zachte kussens in warm oranjebruin.

Zowel de Devino als de kleurige Ritz en Charlie poefen zijn bovendien gemaakt uit onderhoudsvriendelijke stoffen. Kampen bouwen, draken verslagen of mama en papa kietelen. De kinderen uit dit jonge gezin beleven hun grootste fantasieën in de nieuwe woonkamer. Ook wanneer hun ouders achter het fornuis staan, kunnen de kids heerlijk in hun buurt blijven dankzij het extra bureau. Onze Angels laten immers geen enkel plekje onbenut. 

De sfeer van deze woon- en eetkamer vloeit naadloos over in de nieuwe maatwerkkeuken. De keukenrenovatie werd volledig door onze Angels ontworpen en door onze beste vakmannen geplaatst. In deze strakke keuken worden vanaf nu de lekkerste maaltijden klaargemaakt en de beste flessen wijn bewaard. Het diner en het glaasje wijn worden daarna geserveerd op de houten Palmer tafel. Gerust eten doet het gezin in de Vicking stoelen, want ook deze zijn in een handomdraai weer schoon. 

De lange maatwerkdressoir Verso hangt stevig aan de muur, en wordt extra in de verf gezet door de matching hanglamp Jones. Bovenaan stelen ook de zwevende leggers de show dankzij de warme ledverlichting. Energiezuinig en supergezellig!

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.