Project SG

Gezelligheid in een modern jasje.

In dit nieuwbouwproject trokken onze Charrell’s Angels de kaart van openheid. De ruime woonkamer vormde het ideale speelterrein voor onze creatieve interieurarchitecten. Hun opdracht? De open ruimte omtoveren tot een gezellige living voor het hele gezin. Dankzij de natuurlijke lichtinval konden de Charrell’s Angels naar hartenlust spelen met kleuren en contrasten, en het geheel toch luchtig houden.

Ze lieten de juiste meubels, de juiste materialen de juiste kleuren perfect samensmelten. Moderne gezelligheid als resultaat! 

Als je binnenkomt springt onze vitrinekast Mezzo meteen in het oog. De Angels kozen hier bewust voor een donker exemplaar met veel glas. De ingebouwde ledverlichting geeft de lange wand een warme toets. 

Onze naturelle tafel Empire pronkt centraal in de leefruimte als een echte eyecatcher. De zwarte poten staan speels opgesteld en geven de tafel vanuit verschillende standpunten een andere look. Voor stoelen Enrica kozen onze Charrell’s Angels voor een afwasbare stof, erg praktisch. 

In de zithoek zetten de Angels sofa Abby op elegante, zwarte pootjes. Op die manier vindt het licht afkomstig van de raam erachter gemakkelijk zijn weg onder de zetel naar het tapijt. Een klein detail met een groot resultaat. De neutrale zetel wordt mooi aangevuld met de blauwe poefs en de levendige sierkussens

 Met de ronde salontafels en poefs in de zithoek, de ronde kuipstoelen in de living en de ronde Ios-seats bij het raam, komen de zachte ronde vormen overal terug en zorgen zo voor een harmonieus geheel. 

De Atmooz-verlichting geeft deze open woonkamer een huiselijke finishing touch.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.