Project SZ

Fris en warm tegelijkertijd

In dit interieurproject brachten onze Charrell’s Angels het groen van buiten moeiteloos en met veel smaak naar binnen. De zachte basis kreeg een frisse touch door welgekozen groenaccenten en keramiek, een natuurlijk en duurzaam materiaal.

De zithoek wordt royaal opgevuld door een charmante hoeksofa. Een grof, maar warm stofje geeft de overheersende gezelligheid een speels kantje. De contrasterende houtblok onderbreekt de ruime zetel en fungeert als extra salontafeltje. Aanvullend wordt het natuurlijke licht op die manier ook beter tot in het midden van de zithoek gebracht. Daar vullen twee leuke poefs, aangekleed met dezelfde stofjes als de sierkussens, het keramische salontafeltje op een toffe manier aan.

De slimme keuzes van onze Angels connecteren de zithoek en de woonkamer subtiel met elkaar. Zo kozen ze voor seat Felix, de poef en de sierkussens heel bewust hetzelfde stofje uit. Olijfgroen met een speels lijnenpatroon. Ook qua materialen zorgden de Angels voor eenheid. De keramiek van het salontafeltje zien we mooi terugkomen in eettafel Madrid. De keramische tafel met een unieke, artistieke vorm, geeft de warme woonkamer wat extra moderniteit. Zes Enrica-stoelen in een lichtgrijze kleur vervoegen de eettafel.

Onze experten zorgen elke keer opnieuw voor tijdloze combinaties waar ook huidige meubels een plaats krijgen. De antieke kast die de bewoners al bezaten, is daar een mooi voorbeeld van.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Maak een afspraak via deze link.