Project TZ

Zo warm, zo zacht, zo teder

In dit nieuwe interieurproject is gezelligheid oververtegenwoordigd. Zachte materialen, houten meubels en de juiste contrasten maken van deze woonkamer een zalige oase van rust!

En bij een oase van rust horen uiteraard ook lichte, neutrale kleuren. En die domineren in de zithoek waar sofa Houston het gezelschap krijgt van twee aparte seats, seat Ios. De wat korrelige stof zorgt voor een levendig effect, net zoals de kussen in leuke patroontjes. De zeteltjes sluiten de zithoek subtiel af van de rest van de woonkamer.

De zithoek loopt naadloos over in de ruime, open woonkamer. Hier kozen onze Angels bewust voor ronde eettafel Nestor. Ronde tafels bevorderen namelijk het onderlinge oogcontact, wat zorgt voor vertrouwelijke en knusse gesprekken met je tafelgenoten. En om deze gesprekken in alle comfort te laten verlopen, kozen onze Angels voor stoel Enrica, gezellige kuipjes in een zachtgrijze stof. De grote witte muur werd opgevuld met een op maat gemaakte, hangende dressoir in donker hout. Het perfecte tegengewicht voor de lichte eettafel.

Onze Charrell’s Angels gaan graag op zoek naar jouw oase. Boek hier een gratis afspraak.