Project WW

Een project met een resultaat dat weer gezien mag worden! Deze keer kleedden onze interieurarchitecten een ruime villa aan. Ze vertrokken vanuit een goede en veelzijdige basis, want de ruimtes an sich zijn al schitterend. Toch kon de villa een vleugje Charrell gebruiken om van het huis een warme thuis te maken. Het maatwerk, de juiste materialen en de perfect uitgekozen meubels maken het interieur van dit project extra persoonlijk.

In de leefruimte pronkt hoeksofa Robins met alternatieve rugkussens. De ronde afwerking van het lig-gedeelte geeft de zetel een zacht en huiselijk karakter. Aan de raam creëerden onze Angels een gezellig hoekje met ronde sofa Romy. Dankzij dezelfde lichte stof passen de zetels harmonieus bij elkaar. Sofa Romy krijgt het aangename gezelschap van een op maat gemaakte bijzettafel in donker hout. Een weloverwogen contrast.

In de eetkamer, die naadloos aansluit bij de woonkamer, steelt enorme eettafel Empire de show. De tafel creëert de ideale ruimte waar men met de ganse familie gezellig kan tafelen. De warmoranje Verbier stoelen zorgen daarbij voor een aangename, eigentijdse toets.

De ruime villa is gezegend met extra ruimtes waar onze Angels leuk en creatief mee aan de slag kozen. Zo creëerden ze een gezellige loungeruimte waar je gasten kan ontvangen in stijl en gezellig kan aperitieven. De unieke chaise longue Nora wordt vergezeld van twee prachtige Kozy-seats in een opvallende, maar tegelijk subtiele roestbruine kleur. Achter de Nora-zetel vind je een prachtig op maat gemaakte bureau die de gebogen vorm van de sofa perfect volgt.

Kortom, weeral een prachtig project van onze experten! Is jouw interieur ook toe aan een make-over? Contacteer de Charrell’s Angels voor een gratis afspraak.