Project WZ
Tederheid met een stoer kantje

Grijze sofa / zetel Abby voor een landelijk en moderne stijl / interieur. Perfect voor in de woonkamer.

De leefruimte van deze lichte woning werd door onze specialisten omgetoverd tot een plek waar gezelligheid en karakter hand in hand gaan. Heel tijdloos, heel smaakvol, heel Charrell.

In de zithoek schittert sofa Abby in een iets ruwere, doch warme stof. De pootjes van Abby hebben een speelse vorm en zijn wat hoger. Op deze manier wordt er ruimte en openheid gecreëerd en oogt de grote hoeksofa niet log. De fris gekleurde Atmooz-kussentjes geven de neutrale zetel een hip accent. Om de oorspronkelijke tegelvloer aangenaam warm te maken, kozen de Charrell’s Angels voor een groot en licht tapijt. Deze kleedt de zithoek gezellig aan.

Een beetje verborgen, maar toch helemaal aanwezig is de Flinn-console met handige schuiven en een extra legplank. Het tafeltje geeft een stijlvolle omkadering (letterlijk!) aan tijdschriften, lampjes en extra decoratie. Het donkere hout in combinatie met het fijne metaal geeft de console een mooie tijdloze look. Deze materialen komen trouwens ook terug in de ronde salontafels Todd die het rechthoekige geheel uitstekend afronden.

Dankzij Luxor fauteuil in roestkleurig leder maakt de zithoek een stoere en zelfzekere indruk.

Tederheid met een stoer kantje…

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.

Modern landelijk interieur / woonkamer met Grijze sofa / zetel Abby en stoel / fauteuil Luxor.
Bruine fauteuil / stoel Luxor voor een landelijke en moderne stijl / interieur. Perfect voor in de woonkamer.
De sofa / zetel Abby voor een landelijk en moderne stijl / interieur met een afwerking in grijs stof. Perfect voor in de woonkamer.
Zwarte houten Bijzettafel Todd voor een landelijke en moderne stijl / interieur. Perfect voor in de woonkamer.
Console Flinn met een afwerking in zwart hout perfect voor een landelijke en moderne stijl / interieur en voor in de woonkamer.
Bijzettafel Vanger met een afwerking in zwart metaal voor een modern landelijk interieur. Ideaal voor in de woonkamer.