open

Bezoek onze Concept Store in Geel.
Meer dan 2500 m2 inspiratie!
Vlakbij afrit Geel-West E313.

> Sluiting Rijmenam

Sluiting Rijmenam

 

Charrell heeft enkele strategische keuzes gemaakt voor de toekomst. Die toekomst ligt meer digitaal dan 8 jaar geleden toen wij de conceptstores in Geel & Rijmenam hebben geopend.  Wij hebben besloten om de winkel in Rijmenam eind september te sluiten om diverse redenen. De voornaamste reden is dat de winkel van Geel de laatste jaren werd uitgebreid naar een totale winkeloppervlakte van 2500 m2. Dit heeft als gevolg dat het verschil in aanbod & presentatie te groot werd tussen beide winkels. Bovendien breiden we in Geel nog eens uit met 1000 m2 extra winkeloppervlakte in 2022. Vanaf vrijdag 3 september starten wij in Rijmenam met een totale uitverkoop.

Charrell zal in de toekomst investeren in een betere winkelbeleving op 1 locatie ondersteund door verschillende digitale kanalen zoals onze website en social media. We zullen evolueren naar één Charrell Experience store, waar alles mooi en ruim staat gepresenteerd, waar u stalen en stoffen kan voelen en waar u kan zien en uitproberen wat er op onze website staat.

De uitbreiding van onze Conceptstore in Geel kan enkel gerealiseerd worden door een extra magazijn in gebruik te nemen voor ons verlichtings- en deco merk Atmooz. (Charrell & Atmooz werken momenteel vanuit hetzelfde magazijn) Vanaf eind september zal Atmooz opereren vanuit een nieuw magazijn en kantoor van maar liefst 3500m², meer dan een verdubbeling van de capaciteit.  Hierdoor kunnen we de collectie en voorraad van Atmooz fors uitbreiden de komende jaren. Atmooz is voornamelijk een online concept dat we tot ver buiten de landsgrenzen promoten. Uiteraard blijft de Atmooz collectie tentoongesteld in onze Charrell Conceptstore in Geel.

Wij danken Store Manager Ivo die zich van bij de start schitterend heeft ingezet om alles in goede banen te leiden.

Hopelijk hebben we zo meer duiding kunnen geven bij onze beslissing. Mocht u toch nog vragen hebben hieromtrent, kan u deze sturen naar info@charrell.be.

Wij hopen jullie in de toekomst te mogen verwelkomen in onze Expierence store in Geel!