open

Bezoek onze Concept Store in Geel.
Meer dan 3000 m2 inspiratie!
Vlakbij afrit Geel-West E313.

Charrell > groothandel - B2B

groothandel - B2B

Vele ondernemers in de interieurbranche en horeca zien Charrell als de rechtstreekse link tussen hen en de beste ateliers wereldwijd. De collectie van Charrell staat voor een hoogwaardige kwaliteit met enorm veel mogelijkheden. Met maatwerk kan alles aangepast worden aan de specifieke noden en vereisten van de klant. Het huismerk van Charrell is daarom erg gegeerd bij interieurarchitecten en winkels die samen met Charrell de meest prachtige projecten kunnen realiseren.

Vanuit professionele hoek zijn er 3 doelgroepen: 

 

1. Interieurarchitecten

2. hotels en restaurants

3. Winkel en kantoorinrichtingen


Interieurarchitecten
Als interieurarchitect kan je onze Charrell Concept Store te Geel samen met je klanten bezoeken. Het is de ideale one stop shop waar je alles onder één dak vindt. Een live ontmoeting met de bijzondere collecties spreekt tot de verbeelding. De mogelijkheden zijn oneindig. Verschillende stijlen, afwerkingsmogelijkheden, prijsklassen, stoffen van gerenommeerde merken zoals Romo, Vano en Aristide. Interesse? Maak gerust een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Hotels en restaurants
Geef uw hotellobby, -kamers of restaurant de glans van Charrell zodat u uw gasten in grandeur kan ontvangen.  Met een karaktervolle inrichting bepaal je immers het cachet van uw restaurant en hotel. Bij Charrell vind je een ruim aanbod dat ook voldoet aan de hoge normen van de horecasector: materialen die niet snel beschadigen, brandwerende stoffen, duurzame kwaliteit voor intensief gebruik,…. Je kan rechtstreeks bij Charrell aankopen. Interesse? Maak gerust een afspraak met onze interieurarchitect om alle mogelijkheden te bespreken, Uiteraard ben je ook welkom met je eigen interieurarchitect.


Winkel en kantoor
Jouw winkelinrichting is het visitekaartje bij uitstek. Wanneer bezoekers je zaak binnenstappen kunnen ze best meteen een goede indruk opdoen. Met een smaakvol ingerichte winkel kan je de focus leggen op de producten die je wil verkopen en nodig je mensen uit om rustig, in een ongedwongen sfeer rond te kijken en kennis te maken met jouw aanbod. Ook op kantoor is het belangrijk een aangename omgeving te creëren voor jezelf, je collega’s en bezoekers. Verwacht jij ook orde en stiptheid van je werknemers? Wil je dat zij zich flexibel opstellen en geconcentreerd werken? Met een stijlvol kantoor op maat van je werknemers geef je alvast het goede voorbeeld. Interesse? Zowel kleine als grote projecten worden professioneel en met veel zorg uitgevoerd. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden.