open

Bezoek onze Concept Store in Geel.
Meer dan 3000 m2 inspiratie!
Vlakbij afrit Geel-West E313.

Charrell > over Charrell

over Charrell

Charrell is al jaren gekend bij mensen die op professionele vlak bezig zijn met interieurinrichting. Ook in het milieu van hotels en restaurants heeft deze meubelspeciaalzaak al bijna 2 decennia naam en faam. Massief eiken meubelen, combinaties van hout en metaal, verlichting, decoratiestukken,… De Charrell-collectie is een ode aan schoonheid en doet het metier van ambachtelijke meubelmaker alle eer aan.

Waar Charrell vroeger enkel standaard opstellingen aanbood evolueerde men naar maatwerk. Het is mede dankzij deze strategie dat er prachtige projecten kunnen gerealiseerd worden.

Op deze website kan je al een blik in de wereld van Charrell werpen.

In de concept stores in Geel vind je de volledige Charrell collectie. Het huismerk wordt er aangevuld met andere unieke stukken. In de concept stores van Charrell wandel je door de verschillende ingerichte kamers en word je zo ondergedompeld in diverse sferen. Wie advies wil kan erop rekenen dat ze door een professional geholpen worden. ‘Is het voor iets klein, of groot, we geven ons advies steeds met evenveel zorg’