Project LO

Gezellig, strak en maatwerk. Met deze kernwoorden ging onze interieurarchitecte Sophie aan de slag en bracht ze de woonkamer en de keuken opnieuw tot leven.

De woonkamer leent zich perfect voor de Apollo hoekzetel. Deze ruime sofa heeft genoeg plaats voor het hele gezin, alle huisdieren én nog wat vrienden of familie. De Ferrum salontafels vormen een mooi contrast tegen de witte maatwerkkast naast de haard. Gezelligheid troef, het hele jaar door.

Aan de ruime tafel Forrest is er plaats voor acht personen. Het naturelle eik werd gezandstraald voor een prachtige, lichte afwerking. Onze interieurarchitecte plaatste bij deze tafel onze Lex stoelen, die afgewerkt werden in de unieke stof ‘Morgan’. Samen vormen ze een rustig geheel, dat extra in de verf wordt gezet door enkele roest- en goudkleurige accessoires. Verderop in de eetkamer pronkt de donkere Lexon dressoir. Dankzij de stenen vazen en warme gloed van de lamp, past hij helemaal in de sfeer van de eetkamer.

In de keuken schittert de Palmer tafel. Het blad bestaat uit eikenhout en heeft een naturelle finish. Ook hier zien we de fantastische combinatie van hout met black mat en wit, die een rode draad vormt doorheen het hele interieur.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.