Project MTO

Eigentijdse landelijkheid

Deze bewoners zaten met de handen in het haar... Want hoe konden ze hun klassieke interieur een eigentijdse boost geven? Onze Charrell’s Angels to the rescue! Ze toverden de woning om en tekenden een warme, moderne woonkamer uit.

In de nieuwe leefruimte zorgt de grote, knusse sofa Addison voor een oase van rust. De lichte stof past perfect in het interieur en matcht prachtig met het speelse tapijt. De zachte kleuren werden doorgetrokken naar de nieuwe eiken vloer en komen ook terug in de prachtige, grote eettafel Forrest. De toffe stoelen Clios passen met hun warme, subtiele oranjekleur perfect in het geheel. De hedendaagse, donkere meubelstukken, zoals de salontafeltjes Ferrum en de vitrinekast Lancaster, zorgen op hun beurt voor wat contrast en houden de leefruimte mooi in balans.

Om de zitruimte en de eetkamer subtiel van mekaar te scheiden, kozen onze interieurarchitecten enerzijds voor andere vloer, en anderzijds voor een moderne console in strak zwart. Zo wordt één ruimte, twee ruimtes…

En wat denk je van onze eyecatcher? Onze fauteuil Spring in een diepblauwe kleur creëert het perfecte leeshoekje. Aangevuld met wat speelse decoratie kunnen de bewoners van dit huis weer mooie, gezellige avonden beleven in hun gloednieuwe leefruimte.

Wil jij graag gratis interieuradvies? Regel een afspraak via deze link.